UUTISET & AJANKOHTAISET ASIAT

Talvitapahtuma su 23.2.20 klo 10-14 wanhan koulun puolella. Liikkasalissa lapsille temppurata ja vanhempansa valvomassa. Kerhohuoneessa myynnissä kahvia/teetä/mehua ja laskiaispullaa, pihalla makkaraa tulikoreissa. Yhdistyksen kirppispöydästä löytöjä. Jos lunta riittävästi siihen mennessä saatu, niin mäenlaskukin onnistuisi. Järj. Kankkilan Seutu-yhdistys ry

Kankkilassa on jaettu 17.1.20 kylän postilaatikkoihin KYLÄYHDISTYKSEN TIEDOTE 2020, joka sisältää tapahtumakalenterin, puheenjohtajan kirjeen, ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja tiedot yhdistyksen hallituksesta 2020. Kyläpäivään ja yhdistyksen 40-vuotisjuhlatapahtumaan liittyvä mainos jaetaan kaikkiin Myrskylän talouksiin heinäkuussa. Kevät- ja syyskokouskutsut jaetaan myös kylän postilaatikkoihin.