UUTISET & AJANKOHTAISET ASIAT

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi myös Kankkilassa on peruttu toistaiseksi niin kunnan kuin Wellamo-opiston kurssit. Kunta lähettää ohjeet vkon 13 joka talouteen jakelun yhteydessä.

Kyläyhdistyksen kevätkokouksen ajankohtaa (17.4.) joudutaan koronan takia ehkä siirtämään. Kokouskutsut pitäisi sääntöjen mukaan jakaa joka talouteen viikkoa ennen kokousta, joten seurataan tilannetta ja toimitaan valtakunnallisten ja Myrskylän kunnan antamien määräysten, ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Ma 6.4. klo 13-15 Marttilassa avoimet ovet keskustelutilaisuus peruttu. Muutama henkilö paikalla huolto- ja pihatöitä tekemässä. Terassilla olevasta termarista voi hakea kahvia kertakäyttömukiin ja juoda sen sopivalla etäisyydellä muihin paikallaolijoihin.....mallia voi ottaa joutsenperheestä....

Kankkilassa on jaettu 17.1.20 kylän postilaatikkoihin KYLÄYHDISTYKSEN TIEDOTE 2020, joka sisältää tapahtumakalenterin, puheenjohtajan kirjeen, ohjeet jäsenmaksun maksamiseen ja tiedot yhdistyksen hallituksesta 2020. Kyläpäivään ja yhdistyksen 40-vuotisjuhlatapahtumaan liittyvä mainos jaetaan kaikkiin Myrskylän talouksiin heinäkuussa. Kevät- ja syyskokouskutsut jaetaan myös kylän postilaatikkoihin.