KUNNAN TOIMINTAA

Wanhan koulun tilat ovat kunnan vapaa-aikatoimen hallinnassa. Kunnan taholta järjestetään maksullisia liikuntaryhmiä myös Kankkilassa.

Salivuoroja voi varata niin yhdistykset kuin yksityishenkilötkin - välineitä löytyy mm. pallopeleihin, sulkapalloon tai jumppaan.

Julkisen liikenteen puuttuminen on kunnan taholta korvattu ns. palvelutaksilla eli kerran viikossa palvelutaksin kyydissä pääsee kirkonkylään asioimaan - aikaa asiointiin reilun tunnin verran. Autossa yleensä hyvin tilaa, mutta uutena tai satunnaisena kyytiläisenä kannattaa soittaa ja ilmoittaa tulostaan edellisenä päivänä. Taksi ottaa kyytiin reitin varrelta "bussipysäkiltä" tms. sovitusta paikasta. Paluukyyti yleensä kotiovelle asti, jolloin painavat ostoskassit eivät tuota ongelmia. Palvelua käyttävät  lähinnä ikääntyneet, joilla ei ole omaa autoa tai edes ajokorttia hallussaan, mutta mukaan on mahtunut muitakin eli kannattaa käyttää palvelua, ettei sitäkin lopeteta asiakkaiden puuttumisen takia. Alla kunnan kotisivulla olevaa tietoa palvelusta:

Palvelutaksi Humalakoskentiellä menossa kirkonkylää kohti asiakkaat kyydissään
Palvelutaksi Humalakoskentiellä menossa kirkonkylää kohti asiakkaat kyydissään

Palvelutaksiliikenne haja-asutusalueella

Reitti 1:

Kirkonkylä-Sopajärvi-Kirkonkylä, ajetaan keskiviikkoisin
Lähtö kirkonkylältä klo 9:15. Reittiä ja aikataulua mukautetaan tulijoiden mukaan (Soidinsuo, Hevonoja, Kreivilä, Muttila)

Reitti 2:

Kirkonkylä-Jaakkola-Pakila-Kankkila-Humalakoski-Kirkonkylä, ajetaan keskiviikkoisin
Lähtö kirkonkylältä klo 9:30.

Ilmoittautumiset kyytiin ja lisätiedot: Kuljetus Högström Oy, puh. 0400 318 462

Omavastuu 7€/henkilö

Päivitetty kunnan kotisivulta 13.6.2024