LIITTYMINEN

Voit halutessasi liittyä Kankkilan Seutu- yhdistys ry:n jäseneksi. Otamme uudet jäsenet aina ilolla vastaan!

Kankkilan Seutu- yhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Kankkilan Seutu- yhdistys ry:n jäsenmaksu 15 €/vuosi (2018)

Ohjeet maksun suorittamiseen toimitetaan jäseneksihyväksymisen jälkeen.

Sinulla on neljä tapaa, miten voit liittyä:

1) Täytä sähköinen hakemus ja paina "lähetä"- nappia.

2) Lataa alla oleva jäsenhakemus koneellesi, tulosta, täytä ja toimita se osoitteeseen:

Kankkilan Seutu- yhdistys ry /

Bror Helenius

Proolinkuja 14

07690 Kankkila

3) Voit myös kirjoittaa meille vapaamuotoisen sähköpostinviestin ja kertoa halusi liittyä yhdistykseen. Sähköpostista on tultava ilmi: liittyjän etu- ja sukunimi, kotikunta, osoite ja puhelinnumero. Syntymävuosi on syytä laittaa, jotta tiedetään vapaajäsenyys alle 16 ja yli 70 vuotiaiden kohdalla. Sähköposti lähetetään osoitteeseen:

kankkilanseutu.yhdistys@gmail.com

4) Voit maksaa jäsenmaksun myös suoraan yhdistyksen tilille, kunhan laitat samat tiedot kuin kohdassa 3. Uusien jäsenten maksut katsotaan jäsenhakemukseksi, jotka hallitus käsittelee samalla tavoin kuin muutkin jäsenhakemukset.

Yhdistyksen tilino:  FI44 4210 0010 0043 13       BIC: ITELFIHH