KANKKILAN TAPAHTUMAKALENTERI 2018

To 16.8. klo 19.00    Jalkapalloa kentällä MyMy vs. Naseva

La 8.9. klo 11-14      Syysmarkkinat Maneesilla

8-9.9. klo 11-17        Taiteilija Aino Ulmasen Ateljeessa avoimet ovet "Konstrundan"-taidetapahtumaan liittyen

Ma 1.10.                   Satarikot keskusteluryhmä Marttilassa

Ma 5.11.                   Satarikot keskusteluryhmä Marttilassa

Marraskuussa         Kankkilan Seutu-yhdistys ry:n syyskokous wanhalla koululla

Su 11.11.                   Isänpäivälounas yhteistyössä Pakilan Klubi ry:n kanssa

To 13.12.                  Lucia-päivän yhteinen joululaulutilaisuus wanhalla koululla

Su 31.12.                  Vuoden päättäjäiset Marttilassa

Huom! Yhdistyksellä on toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, mutta kalenteria 2018 päivitetään ja vanhat poistetaan esim. talvirieha, kevätkokous, Marttilan kevään keskustelut, vapputapahtuma Marttilassa, Wellamon kevätnäyttely, kunnan järjestämät "jumpat", rallitapahtuma, Roinaralli, kyläkävely, kunnan järjestämä Pop-up Nuokku ja maksuttomat keppijumpat, MyMyn pelejä Pyhätössä, perinteiset latotanssit Maneesilla. Kenttätalkoot. Kesäretki Parolan Panssarimuseoon ja Aulangon Näkötornille.