KUVIA TAPAHTUMISTA

8.6.2019 AVOIMET KYLÄT-KYLÄKÄVELY

4.5.2019 WELLAMON KEVÄTNÄYTTELY WANHALLA KOULULLA

31.12.18 VUODEN PÄÄTTÄJÄISET MARTTILASSA

13.12.18 VUONNA 2011 ALKANUT KYLIEMME YHTEINEN LUCIA-PERINTEEMME  - OSALLISTUJAMÄÄRÄ ILAHDUTTI JÄRJESTÄJIÄ - OSALLISTUJIA TUPLASTI ENEMMÄN EDELLISVUOTEEN VERRATTUNA.

Myrskylän seurakunnan kotisivulta 19.12.18 lainattua:

Joululaulujen kutsu tenhosi

Sekä Kauneimmat Joululaulut 18.12. Myrskylän kirkossa että Lucian päivän joululaulutapahtuma Kankkilan koululla 13.12. kokosivat runsaasti väkeä yhteislaulutapahtumiin. Kirkossa oli lähes 150 laulajaa ja Kankkilan seudun kyläyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa yli 40 henkeä, molemmissa enemmän kuin edellisvuonna.
...................................................
Kankkilan laulut upean Lucia-kulkueen jälkeen olivat tematisoitu siten, että jokainen laulu oli sävelmältään peräisin eri maista. Kyseessä oli kuin joulukuusen värikäs lippunauha Afrikkaakaan unohtamatta. Kankkilassa oli tarjolla myös puuroa ja glögiä.

Jo aiemmin viikolla 11.12.vietettiin Kinolla Wanhan ajan kuusijuhlaa, jossa väkeä oli 120 henkeä ja laulu soi sielläkin monipuolisen ohjelman, puuro- ja glögitarjoilun lisäksi turvallista joulupukkiakaan unohtamatta.

8.12.18 YRJAKSEN TILALLA OLI JOULURIEHATAPAHTUMA, JOSSA KYLÄYHDISTYKSELLÄ OLI KAHVIO. TULIKOREISSA PAISTUIVAT NIIN MAKKARA KUIN TIKKKUPULLAT. NOKIPANNUKAHVIAKIN OLI MAHDOLLISUUS MAISTELLA.  YRJAKSEN TILAPUODISSA ON VALINNANVARAA PAISTISTA VILLASUKKIIN JA MUSEOSSAKIN KANNATTAA POIKETA

11.11.18 ISÄNPÄIVÄLOUNAS ENTISEN KOULUN KEITTOLASSA JA SAMALLA MAHDOLLISUUS TUTUSTUA KYLÄÄN LIITTYVIIN VANHOIHIN VALOKUVIIN.

8.9.18 KANKKILAN PERINTEISET SYYSMARKKINAT JÄPPILÄN MANEESILLA
Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi
4.8.18  RETKI PAROLAN PANSSARIMUSEOON JA AULANGON NÄKÖTORNIIN.

KYLÄN KENTÄN KUNNOSTUSPROJEKTI ON VIELÄ KESKEN, MUTTA YLEISÖÄ OLI TODELLA PALJON ESIM. 2.8., KUN MyMy SAI VASTAANSA ORIMATTILAN PEDOT - OTTELU PÄÄTTYI 1-1!
PERINTEISET LATOTANSSIT TANSSITTU HEINÄKUUN HELTEESSÄ LAUANTAINA 14.7.18 - MUKANA ESME & BROADWAY
KYLÄKÄVELY 14.6.18 HERÄTTI KIINNOSTUSTA JA OSALLISTUJISSA OLI MUKANA NIIN NYKYISIÄ KUIN ENTISIÄKIN KYLÄLÄISIÄ - Erityskiitos oppaana toimineelle Kaj Smolanderille ja kaikille mukana olleille, joilta saimme lisätietoa niin paikkoihin liittyvistä asioista, henkilöistä ja erilaisista tapahtumista vuosikymmenien takaa.

TALVIRIEHA 17.2.2018 KOULUNMÄELLÄ - JÄRJESTÄJINÄ KANKKILAN SEUTU-YHDISTYS RY JA PAKILAN KLUBI RY

SUOMI100 TAPAHTUMA KOULUNMÄELLÄ 6.-7.5.2017 - JÄRJESTÄJINÄ KANKKILAN SEUTU-YHDISTYS RY JA PAKILAN KLUBI RY

WELLAMON KANSALAISOPISTON KEVÄTNÄYTTELY KANKKILAN WANHALLA KOULULLA 5.5.2018  - JÄRJESTÄJINÄ KURSSILAISET, KANKKILAN SEUTU-YHDISTYS RY JA PAKILAN KLUBI RY

KUVIA ERILAISISTA TAPAHTUMISTA VUOSIEN VARRELTA (2010-LUVULTA)