TEENON UIMARANTA

Kylässä on järvi, nimeltään Teeno. Teenolla on kylän yhteinen ranta uimista varten pukukoppeineen ja rannan omistaa Kankkilan yhteisten alueiden järjestäytymätön osakaskunta (128 kiinteistöä=osakasta). Teenon ranta kunnostettiin viimeksi yhdistyksen talkoovoimin vuonna 2016 (kuvasarjat). Rannan käyttö sekä uiminen ovat täysin jokaisen omalla vastuulla. Jokainen meistä rannan käyttäjistä voi omalta osaltaan pitää huolen siitä, että ranta pukukoppeineen pysyy siistinä ja käyttökunnossa.  Rannan kunnostaminen kesällä 2019 vahvistettiin yhdistyksen syyskokouksessa 2018. ja kevätkokouksessa 2019 yksimielisesti todettiin kunnostamisen tapahtuvan käytettävissä olevien resurssien mukaan.

Kunnostamistalkoot aloitettiin 22.7. pukukopista ja seuraava talkoopäivä on 25.7.

Rantakuvia vuosien varrelta ....

Rannalla on kesäisin riittänyt kävijöitä omasta kylästä ja naapuristakin (2016)

Sivua päivitetty 24.7.19